Charlotte Levin: If I Can’t Have You

Constance Little on muuttanut kotikaupungistaan Manchesteristä Lontooseen ja työskentelee sihteerinä lääkäriasemalla. Hän on suurkaupungissa yksinäinen ja hieman onneton, mutta ystävystyy sentään kämppäkaverinsa Dalen kanssa.

Kun eräs vastaanotolla työskentelevistä lääkäreistä kuolee yllättäen onnettomuudessa, tulee hänen tilalleen uusi tohtori Samuel Stevens. Consantance tuntee välittömästi vetoa komeaa lääkäriä kohtaan ja pian onkin jo jonkinmoinen suhde kehitteillä heidän välilleen.

Dr Stevens, Samuel, on kuitenkin tarkka ja ehdoton, että tilanne ei saa paljastua työpaikalla. Constance nauttii huomiosta ja ihastumisen tunteesta ja suostuu Samuelin ehtoihin, eikä kerro suhteesta edes Dalelle.

Constancen pilvilinna alkaa kuitenkin horjua, kun käy ilmi, että Samuel ei olekaan valmis panostamaan yhteiseen tulevaisuuteen. Constance yrittää pysyä kärryillä Samuelin ailahtelevaisen mielen mukana, mutta on valmis kerta toisensa jälkeen uskomaan ja pettymään.

Constancen ja Samuelin tarina velloo edestakaisin, kunnes Constance vihdoin suostuu näkemään mikä Samuel on miehiään. Hän joutuu tunnustamaan itselleen, että haavet eivät toteudu ja lopulta pelissä on vielä jotain paljon vaarallisempaa.

[London: Mantle, 2020]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *