Jenny O’Brien: Buried Lies

Hannah Thomas viettää rentouttavan illan ja yön kylpyhotellissa työkaverinsa Millyn kanssa. Kotiin jää sulhanen Ian Strong yhdessä Hannahin viisivuotiaan pojan Hunterin kanssa.

Kun Hannah seuraavana päivänä palaa krapulaisena kotiin, on talo oudon hiljainen. Paikkoja tutkiessaan hän löytää Ianin autotallista auton sisältä kuolleena, mutta Hunterista ei näy jälkeäkään. Järkyttynyt Hannah hälyttää poliisin paikalle ja tapausta tutkimaan saapuvat sarja päähenkilö Gabriella ”Gaby” Darin yhdessä perheyhteyshenkilö Amy Potterin ja muiden kollegoiden kanssa.

Hunterin etsinnät saavat surullisen käänteen, kun lapsen ruumis löytyy puutarhasta. Onko hyvämaineinen ja pidetty poliisi Ian tappanut pojan ja sen jälkeen itsensä? Gaby alkaa tutkia pariskunnan taustoja ja vähitellen Hannahin menneisyydestä alkaa paljastua traaginen kuolemantapaus. Epäilyt Ianin syyttömyydestä alkavat vahvistua, ja muita tutkintalinjoja availlaan.

Murheen murtama Hannah asuu väliaikaisesti Ianin isän Owenin luona. Paikalla on myös Australiasta hälytetty veli Dominic, jonka Hannah kokee oudon vihamielisenä. Outoa käännettä tapaukseen tuo murto Hannahin kotiin, jossa kaikki Hunterin tavarat ja vaatteet katoavat.

Tehokkaan poliisityön ansiosta alkaa vyyhti vähitellen selkeytyä, mutta sitä ennen on tappajalla vielä yksi uhri kiikarissa.

Buried Lies on viides kirja Gaby Darrin -sarjassa.

[London: HQ, 2022]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *