Sarah Clarke: My Perfect Friend

Bethillä on mukava elämä Simonin vaimona ja kahden pienen tyttären äitinä. Eräänä iltana Beth on kävelemässä kotiin päin, kun hän löytää kadulta huonossa kunnossa olevan miehen. Beth hälyttää apua, mutta mies ehtii kuolla ennen avun saapumista. Beth saa some-huomiota pelastusyrityksestään ja postaus osuu myös trimmaaja Katin silmiin. Hän tajuaa Bethin olevan henkilö omasta menneisyydestään.

Kat ryhtyy määrätietoisesti lähestymään Bethiä ja tämän perhettä ja onnistuukin saamaan naisen koirineen asiakkaakseen trimmaamoon, jossa hän työskentelee. Beth ei tunnista Katia, eikä lukijallekaan kerrota, mikä heidän yhteinen menneisyytensä on. Kat ja Beth ystävystyvät, mikä ei miellytä Bethin naapuria ja parasta ystävää Saskiaa.

Kuolleen miehen ystävä Mark alkaa myös vainota Bethiä, sillä hän syyttää naista frendinsä (huume)kuolemasta.

Takaumien kautta selviää, että Bethillä on paljon salaisuuksia, joista Simonilla ei ole tietoakaan. Hän esimerkiksi luulee, että vaimon vanhemmat ovat kuolleet, vaikka se ei ole totta. Vähitellen selkiytyy myös Bethin ja Katin yhteinen menneisyys.

Nykyhetkessä Bethin elämä käy yhä tukalammaksi, kun hän yrittää pitää kiinni valheistaan ja jatkaa kulissielämäänsä. Ympäristön paineet kasvavat kuitenkin siihen pisteeseen, että huolella rakennettu korttitalo hänen ympärillään alkaa huojua ja lopulta romahtaa kasaan.

[London: HQ, 2023; ilmestynyt alunperin 2022]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *