Shari Lapena: Someone We Know

Robert Pierce ilmoittaa vaimonsa Amandan kadonneeksi. Poliisi ei ota keissiä kovin vakavasti, vaan epäilee, että Amanda on jättänyt miehensä omasta tahdostaan. Tapaus muuttuu kuitenkin hetkessä murhatutkimukseksi, kun Amandan pahoinpidelty ruumis löytyy veteen upotetusta autosta. Aviomies Robert nousee heti epäiltyjen ykköseksi.

Amandan murha saa koko naapuruston väen tolaltaan. Olivia Sharpella on kuitenkin ongelmia myös omassa perheessään. Äiti saa vahingossa selville, että teinipoika Raleigh on murtautunut asuinalueen taloihin asukkaiden ollessa poissa ja hakkeroinut itsensä näiden tietokoneisiin. Raleigh vannoo tehneensä murrot vain jännityksen takia. Jännitystä piisaakin enemmän kuin Raleigh tilasi, sillä yksi hänen kohteistaan on Robert ja Amanda Piercen koti.

Tapaus järisyttää pahan kerran rauhallisen Aylesfordin keskiluokkaista idylliä. Huolellisesti ylläpidettyjen julkisivujen takaa alkaa vähitellen paljastua yllättäviä riitasointuja ja salaisuuksia. Henkilöhahmot poukkoilevat sinne tänne yrittäessään pitää elämäänsä kulisseja pystyssä. Mutta kun valheet ja petokset paljastuvat, ei entiseen ole enää paluuta.

[London: Bantam Press, 2019]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *