Caroline Eriksson: Kom i min famn

Keskusteluterapeutti Simone Boman on nelikymppinen kahden kouluikäisen tytön äiti ja Kristofferin vaimo. Elämässä kaikki on periaatteessa kohdillaan, mutta silti Simonea ahdistaa.

Työkeikalla it-firmassa Simone tapaa Thomasin ja alkaa tuntea vetoa miestä kohtaan. Thomasin yksityiselämä kuullostaa idylliseltä, hänellä on kaunis, nuorempi vaimo Cecilia ja pieni tytär Belle. Simone kuuntelee kateellisena, kun Thomas puhuu kauniisti Ceciliasta, ja tyytymättömyys omaan elämään ja Kristofferiin kasvaa.

Cecilia on kuitenkin luonteeltaan epävarma ja mustasukkaisuuteen taipuvainen. Tilanne alkaa kääntyä huonompaan suuntaan, kun tuntematon nainen ottaa yhteyttä Thomasiin ja uhkaa paljastaa heidän suhteensa Cecilialle. Thomas on ymmällään, sillä hän ei tiedä, kuka nainen on.

Naisen henkilöllisyys selviää kuitenkin heti, kun hän ilmestyy Thomasin ja Cecilian ovelle. Tästä alkaakin melkoinen piina, joka vääjäämättä etenee kohti katastrofia.

Simone haikailee Thomasin perään ja ottaa etäisyyttä perheestään selvittääkseen ajatuksiaan ja elämänsä suuntaa. Kristoffer haluaa pitää perheen koossa ja on valmis melkoisiin myönnytyksiin pitääkseen Simonen tyytyväisenä.

Simone Boman -sarjan aloittava Kom i min famn on psykologinen jännityskertomus ihmissuhteista ja perheistä, joissa toiveet ja todellisuus eivät aivan kohtaa.

[Stockholm: HarperCollins Nordic, 2020]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *